Børnehaven Akebakken – Norge

Børnehaven opvarmes med geotermisk varme. Dette giver en jævn og varm gulvvarme, som opleves godt for børn, der leger.

 

Børnehaven Akebakken er speciel i sit moderne design. Huset er klædt med ubehandlet cedertræ. Store vinduer giver masser af lys og udsigt.

Der er lagt vægt på design og æstetik, og der er høj kvalitet på belysning og detaljer.

Børnehaven opvarmes med geotermisk varme. Dette giver en jævn og varm gulvvarme, som opleves godt for børn, der leger.

Et moderne ventilationssystem skifter luft i børnehaven 5 gange i timen. Vandvarmeren kontrolleres for legionella hver 14. dag.

NAVN

Børnehaven Akebakken

TYPE

Børnehave

STED

Ringveien 20, Norge

ÅR

2009

STØRRELSE

300 m2

SAMARBEJDSPARTNERE

Miami Ark ApS

BYGHERRE

Akebakken barnehage

Hages Badehotel Miami Ark 1

 UNIQA Norge har stået for alle møbler. Hvert værelse er indrettet i henhold til dets særlige funktion. Støjplader i loftet skal sikre et godt lydmiljø. Rengøringszoner er installeret i alle indgange. Rengøringszoner anbefalet af Norsk Astma- og Allergiforening og bør stoppe 80-90% af sand og snavs.

På den lille side kan børnene nyde et varmt bad i poolen. Vi fokuserer på et miljø med tilstedeværende medarbejdere – så vi er glade for at være på gulvet.

På den store side har vi smartboards og formningsrum.

Det moderne ventilationssystem skifter luft i børnehaven 5 gange i timen

se andre projekter fra miami ark

Den typiske kunde er ofte en privat bygherre/entreprenør, som ønsker sig noget helt særligt i by eller skov. En offentlig instans, som skal have foretaget en energioptimerende renovering - eller en bydel som skal have designet et energirigtigt koncept.

Hages Badehotel

Se hvordan de bæredygtige huse af høj og energivenlig standard blev bygget på pæle uden at skulle dræne og afvande det store vådområde ved hotellet.

Svane vinterbad

Svane vinterbad klubhus er udført som færdige CLT elementer med vinduer, udvendig beklædning og en byggetid på bare 3 måneder.

Bæredygtigt CLT byggeri med Miami Ark Arkitekter

Projekt Immeln

Bæredygtige træhuse, drysset med sparsom hånd mellem træerne i det kuperede terræn. Bæredygtig bebyggelse i moderne stil.