Hages Badehotel – RØDBYHAVN

Det er helt unikt, at man laver et projekt på pæle, som overhovedet ikke påvirker naturen. Hvis man ønsker det, kan man om 100 år fjerne husene, og så vil de slet ikke have sat deres spor.

I dag består området af vekslende skov, remiser, enge og smukke områder med søer mod syd og øst. Det giver en helt unik plet på verdenskortet, hvor artsrigdommen af planter, padder, vadefugle og dyr er særdeles rig. Mange trækfugle benytter dette paradis som rasteplads, mens endnu flere arter holder til året rundt og yngler her.

Selve udstykningen vil blive tilpasset naturen i området samt konjunkturerne i landskabet.

Hver bolig bliver placeret med udsigt til betagende natur og dyreliv, hvor et lille Venedig af små søer, broer og stier bugter sig igennem det nye landskab.

Boligerne, som kommer til at pryde området, bliver udviklet med miljøet in mente, da de bæredygtige huse skal opføres i materialer af høj og energivenlig standard.

Ved at bygge på pæle undgår man blandt andet at skulle dræne og afvande det store vådområde ved hotellet.

Komplekset består af 72 mindre, lave bygninger, der er forbundet med en sti, som ligeledes er bygget på pæle. Dertil kommer en bygning med reception, lounge, restaurant og bar.

NAVN

Hages Badehotel

TYPE

Hotel

STED

Rødbyhavn – Hagesvej

ÅR

2023

STØRRELSE

142 værelser + Reception

SAMARBEJDSPARTNERE

Miami Ark ApS

LANDSKABS ARKITEKTER

BOGL København

BYGHERRE

Hages Badehotel A/S

Hages Badehotel Miami Ark 1

Visionen var at skabe et fristed og paradis for livsnydere. Området byder nemlig på endeløse muligheder inden for jagt, havfiskeri, havkajakroning, cykling, spadsereture og meget andet.

Hotellet er bygget på pæle, således at hele byggeriet ikke bliver funderet i terrænet og vil påvirke den natur, hotellet bliver placeret i. Beskyttelse af naturen i forbindelse med projektet er en vigtig del af hotellets dna

Ved at bygge på pæle undgår man blandt andet at skulle dræne og afvande det store vådområde ved hotellet.

Komplekset består af 72 mindre, lave bygninger, der er forbundet med en sti, som ligeledes er bygget på pæle. Dertil kommer en bygning med reception, lounge, restaurant og bar.

Dronefoto fra Hages Badehotel Miami Ark
Dronefoto fra området før byggeri
Hages badehotel set fra luften
Hages Badehotel i landskabet – set fra oven
Hages Badehotel Miami-Ark
Hovedbygning og reception
Reception
Detaljer
Hustype 1
Hustype 2
Sauna og pool faciliteter

se andre projekter fra miami ark

Den typiske kunde er ofte en privat bygherre/entreprenør, som ønsker sig noget helt særligt i by eller skov. En offentlig instans, som skal have foretaget en energioptimerende renovering - eller en bydel som skal have designet et energirigtigt koncept.

Go Hotel Copenhagen

Udvidelse af eksisterende hotel. Den nye værelsesfløj med 88 værelser i 6 etager, blev opført som rumstere elementer og monteret på blot 7 arbejdsdage.

Go Hotel CITY

Vi formåede at konvertere den eksisterende bygning til et hotel på kun 10 måneder. Det kræver effektiv planlægning og udførelse, samt ikke mindst gode samarbejdspartnere.

Bæredygtigt CLT byggeri med Miami Ark Arkitekter

Enfamiliehus i Farum

Nybygget smukt enfamiliehus i Farum – tegnet af arkitekt Klaus Lange, byggeriet er opført i CLT elementer fra Woodbeton produceret i Italien.