Go Hotel Copenhagen

Udvidelse af eksisterende hotel

Go Hotel City var det første i rækken af hoteller, som Miami Ark har projekteret og bygget for hotelkæden GO HOTEL.

Vi er stolte over at have skabt en attraktiv og bæredygtig udvidelse af det eksisterende lufthavnshotel, der er placeret i Tårnby nær Kastrup. Resultatet blev et moderne, prisvenligt og komfortabel overnatningsløsning et stenkast fra Københavns Lufthavn.

 

Fra hotellets seks etager var færdigrejst, til der var lys og varme i hele hotellet, gik der en uge

Forta PRO leverede design, produktion, forsendelse og positionering af præfabrikerede volumetriske modulære produkter til 88 værelser, 48 moduler, 1877 kvm modulær struktur.

Den nye værelsesfløj med 88 værelser i 6 etager, blev opført som rumstere elementer og monteret på blot 7 arbejdsdage. En effektiv byggeproces, der kræver planlægning, erfarne leverandører og gode samarbejdspartnere.

I alt blev 88 værelser afsluttet på fabrikken med møbler installeret. Det nye design, der perfekt matcher den eksisterende nabo, viser, hvordan det ”gamle” og ”nye” går hånd i hånd, fremhævet af den klassiske murstensfacade udvendigt.

Facade Tilpasning

Efter elementopsætningen blev hotellets facader opmuret, så de matcher det oprindelige hotel. Dette giver en visuel kontinuitet og harmoni mellem den eksisterende struktur og den nye tilføjelse.

Arkitektonisk Sammenhæng

Hvert modul indeholder to værelser, og en del af korridoren og de øvre moduler er udført med skråt tag som på eksisterende. Den nye fløj er designet, så den passer perfekt til den eksisterende struktur og nabobygningen. Det understreger den klassiske murstensfacade.

Energi Selvforsyning

Hotellet er udstyret med ventilationsvinduer og varmepumpe, der tillader gæsterne at producere energi til varmt vand og delvis til gulvvarmen i badeværelserne. Det er en innovativ og bæredygtig tilgang til energiforsyning på hotellet.

værelser med Lydisolering

Da hotellet er placeret tæt på lufthavnen og motorvejen, er værelserne blevet designet med lydisolering for at holde lyden på et minimum.

NAVN

Go Hotel Copenhagen

TYPE

Hotel tilbygning

STED

Gemmas Allé 203

ÅR

2019

STØRRELSE

3000 m2

SAMARBEJDSPARTNERE

Miami Ark ApS

BYGHERRE

HL-Invest

se andre projekter fra miami ark

Den typiske kunde er ofte en privat bygherre/entreprenør, som ønsker sig noget helt særligt i by eller skov. En offentlig instans, som skal have foretaget en energioptimerende renovering - eller en bydel som skal have designet et energirigtigt koncept.

Hages Badehotel

Se hvordan de bæredygtige huse af høj og energivenlig standard blev bygget på pæle uden at skulle dræne og afvande det store vådområde ved hotellet.

Go Hotel CITY

Vi formåede at konvertere den eksisterende bygning til et hotel på kun 10 måneder. Det kræver effektiv planlægning og udførelse, samt ikke mindst gode samarbejdspartnere.

Bæredygtigt CLT byggeri med Miami Ark Arkitekter

Enfamiliehus i Farum

Nybygget smukt enfamiliehus i Farum – tegnet af arkitekt Klaus Lange, byggeriet er opført i CLT elementer fra Woodbeton produceret i Italien.