BuddingeBo bofællesskab – søborg

Bæredygtig log grøn ejendom med fokus på fællesskab og nærvær. Bygget med CLT elementer leveret direkte fra elementfabrik.

 

Det er blevet mere attraktivt at bo i fællesskaber og det er der flere gode grunde til. Mange danskere har fået øjnene op for denne boform og har skiftet et mere eller mindre ensomt liv ud med et mangfoldigt liv i fællesskab med deres venner.

BuddingeBO er et hus, der kombinerer privat- og fællesliv. Den moderne ejendom består af fuldt udstyrede, lyse og energiansvarlige private lejligheder. Lejlighederne er suppleret med en række fællesfaciliteter såsom fælles køkken og opholdsrum og fælles have, som alle beboere kan nyde godt af.

BuddingeBO er bygget efter den nyeste ener- giteknologi og med bæredygtige elementer. Vi gør meget for at leve op til vores ansvar om, at passe på vores planet, ved at vælge materialer som er genanvendelige og har en meget lang levetid.

Vi lever i en verden med knaphed på ressourcer og stigende temperaturer, hvorfor det er mere afgørende end nogensinde at tage højde for, om materialerne kan fornys og hvilket klimaaftryk de efterlader. BuddingeBO bygges med massivtræselementer produceret med meget lav CO2-udledning.

NAVN

BuddingeBo

TYPE

Bofælleskab

STED

Buddingehovedegade 169, 2860 Søborg

ÅR

2020

STØRRELSE

650 m2

SAMARBEJDSPARTNERE

Miami Ark ApS

BYGHERRE

Mitoflex

Vi anvender miljøcertificerede materialer som ikke udleder farlige gasser og som giver et godt indeklima.

 

Bæredygtighed er nøgleordet i BuddingeBO, derfor er ejendommen bygget med CLT, Cross Limited Timber, som kan oversættes til krydslamineret tømmer.

CLT er et massivtræselement, som er velegnet til præfabrikation, som giver en meget hurtig og effektiv byggeproces, ligesom nedtagning er enkel når bygningens levetid er forbi.

Det er yderligere en fordel at CLT er lavet af træ, et fornybart materiale, der i forhold til alternative materialer, som f.eks. stål og beton, giver produktet et fordelagtig CO2-regnskab.

Dertil kommer at massivtræ- selementer vejer mindre end beton, så man kan nøjes med et mindre fundament, ligesom elementer og paneler kan håndteres af mindre kraner på byggepladsen.

Træets gode isole- rende egenskaber, både vedrørende lyd som varme, og forudsigelig opførsel under eventuel brand, tæller alle med i fordelene ved at bygge med massive CLT-elementer.

BuddingeBO er bygget efter den nyeste energiteknologi og med bæredygtige elementer.

Plan stuen
Plan 1. sal
Plan 2. sal
Facade øst
Haven
Facade vest

Den grønne og bæredygtige ejendom skaber gode og trygge rammer for et sundt liv med plads til en række fællesaktiviteter, baseret på lyst og interesser

Beboer i BuddingeBO vil have mulighed for at mødes med de andre beboere i det store fælleskøkken, hvor man kan lave mad og spise i fællesskab. Herudover kan fællesrummet benyttes til sammenkomster, hyggeklubber og som værksted for fælles projekter.

 

Tryghed og det gode naboskab er på denne måde en naturlig del af, at bo i BuddingeBO sammen med folk man holder af.

Det er samtidig en positiv effekt, der er med til at øge livskvaliteten i fællesskabet, uden at det bliver forpligtet

Gladsaxe Kommune lægger stor vægt på, at udviklingen af Buddinge by tager udgangspunkt i at udvikle og understøtte bydelens grønne profil.

Med BuddingeBO er denne drøm efterkommet.

se andre projekter fra miami ark

Den typiske kunde er ofte en privat bygherre/entreprenør, som ønsker sig noget helt særligt i by eller skov. En offentlig instans, som skal have foretaget en energioptimerende renovering - eller en bydel som skal have designet et energirigtigt koncept.

Go Hotel Copenhagen udvidelse

Udvidelse af eksisterende hotel. Den nye værelsesfløj med 88 værelser i 6 etager, blev opført som rumstere elementer og monteret på blot 7 arbejdsdage.

Billige og bæredygtige i Familieboliger Greve

Planen til de 8 boliger er indpasset i en ældre bevoksning efter princippet Træerne først – huset bagefter. Afventer pt en lokalplan.

Bæredygtigt CLT byggeri med Miami Ark Arkitekter

Husbyjordet senior boligfællesskab

Husebyhagen senior bofællesskab er omgivet af frodig natur, historie og kultur. Et byggeri i naturen som både er bæredygtigt og grønt.