Billige famileboliger – Greve Strandvej

Projekt til billige familieboliger bygget i CLT. 

Bebyggelsen er placeret i en grøn kile gående ned til greve strand og afventer pt en lokalplan. Byggeriet opføres med CLT elementer og facader i varmebehandlet træ.

Planen til de 8 boliger er indpasset i en ældre bevoksning efter princippet Træerne først – huset bagefter. Der bliver udført varmegenvinding med ventilationsvinduer i kombination med varmepumper, som alene dækker de enkelte boligers energibehov.

 

NAVN

Greve Strandvej

TYPE

Lejligheder

STED

Greve Strandvej

ÅR

2020

STØRRELSE

830 m2

SAMARBEJDSPARTNERE

Miami Ark ApS

BYGHERRE

Mitoflex

Opstalt fra sydøst
1. sal planer
Opstalt fra øst

se andre projekter fra miami ark

Den typiske kunde er ofte en privat bygherre/entreprenør, som ønsker sig noget helt særligt i by eller skov. En offentlig instans, som skal have foretaget en energioptimerende renovering - eller en bydel som skal have designet et energirigtigt koncept.

Hages Badehotel

Se hvordan de bæredygtige huse af høj og energivenlig standard blev bygget på pæle uden at skulle dræne og afvande det store vådområde ved hotellet.

Go Hotel CITY

Vi formåede at konvertere den eksisterende bygning til et hotel på kun 10 måneder. Det kræver effektiv planlægning og udførelse, samt ikke mindst gode samarbejdspartnere.

Bæredygtigt CLT byggeri med Miami Ark Arkitekter

Enfamiliehus i Farum

Nybygget smukt enfamiliehus i Farum – tegnet af arkitekt Klaus Lange, byggeriet er opført i CLT elementer fra Woodbeton produceret i Italien.