Go hotel City – Lergravsvej

Go Hotel City er det andet i rækken af hoteller, som Miami Ark har projekteret og bygget for hotelkæden GO HOTEL.

Vi er stolte over at have skabt et attraktivt og bæredygtigt hotel med en unik indretning og en fantastisk beliggenhed, der tiltaler både forretningsrejsende og turister.

Kort Tidsramme

Vi formåede at konvertere den eksisterende bygning til et hotel på kun 10 måneder. Det kræver effektiv planlægning og udførelse, samt ikke mindst gode samarbejdspartnere.

Miljøvenlige Løsninger

Miami Ark har prioriteret klimavenlige og energibesparende løsninger. Genanvendelse af energi fra ventilationssystemet til at opvarme gæsternes badevand er en innovativ og bæredygtig praksis.

Unik indretning

Placeringen af reception, bar og morgenmadsrestaurant på fjerde etage og tilstedeværelsen af en rooftop-terrasse er unikke træk og usædvanlig for københavnske hoteller. Det tilføjer karakter til hotellet og giver gæsterne en smuk udsigt over Øresund.

Central Beliggenhed

Hotellets placering er ideel, da det er tæt på Københavns Lufthavn, Amager Strandpark, Royal Arena, Bella Center og byens centrum. Dette gør det attraktivt for rejsende og besøgende.

Miljøcertificering

Go Hotel City er Green Key-certificeret og har det Økologiske Spisemærke i bronze.

NAVN

Go Hotel City

TYPE

Hotel

STED

Lergravsvej 53

ÅR

2020

STØRRELSE

3028 m2

SAMARBEJDSPARTNERE

Miami Ark ApS

BYGHERRE

HL-Invest

Hages Badehotel Miami Ark 1
Front facade Go Hotel City
Bagside facade Go Hotel City

se andre projekter fra miami ark

Den typiske kunde er ofte en privat bygherre/entreprenør, som ønsker sig noget helt særligt i by eller skov. En offentlig instans, som skal have foretaget en energioptimerende renovering - eller en bydel som skal have designet et energirigtigt koncept.

Hages Badehotel

Se hvordan de bæredygtige huse af høj og energivenlig standard blev bygget på pæle uden at skulle dræne og afvande det store vådområde ved hotellet.

Go Hotel Copenhagen

Udvidelse af eksisterende hotel. Den nye værelsesfløj med 88 værelser i 6 etager, blev opført som rumstere elementer og monteret på blot 7 arbejdsdage.

Bæredygtigt CLT byggeri med Miami Ark Arkitekter

Enfamiliehus i Farum

Nybygget smukt enfamiliehus i Farum – tegnet af arkitekt Klaus Lange, byggeriet er opført i CLT elementer fra Woodbeton produceret i Italien.