Enfamillie hus – Farum

Nybygget smukt enfamiliehus i Farum – tegnet af arkitekt Klaus Lange fra Miami Ark Arkitekter. Byggeriet er opført i CLT elementer fra Woodbeton produceret i Italien.

 

Enfamilie huset i Farum er opført med CLT elementer – et miljøvenligt byggemateriale, da det bruger træ, der er en fornybar ressource. Det hjælper med at reducere CO2-udledningen, da træ absorberer og lagrer kulstof under vækst.

CLT-pladerne er sammensat af flere lag træ, der er limet sammen på kryds og tværs. Dette gør dem utroligt stærke og stabile. CLT kan konkurrere med traditionelle byggematerialer som stål og beton i styrke, samtidig med, at det er meget lettere.

Ved at anvende præfabrikerede elementer, er montage processen hurtigere sammenlignet med traditionelle byggemetoder. Det reducerer både byggetiden og minimerer rod på byggepladsen.

CLT gav os mulighed for at skabe forskellige æstetiske udtryk, hvor træets naturlige skønhed og tekstur blev bevaret og fremhævet.

Selvom træ er brandbart, er CLT konstrueret på en måde, der giver det en vis modstandsdygtighed over for brand. De tykke lag af træ kan forsinke brandspredningen og bidrage til bygningens overlevelse i tilfælde af brand.

 

NAVN

Enfamilliehus i Farum

TYPE

Bolig

STED

Farum

ÅR

2022

STØRRELSE

xxx m2

SAMARBEJDSPARTNERE

Miami Ark ApS

BYGHERRE

Privat

Enfamiliehus i Farum Miami Ark arkitekter

se andre projekter fra miami ark

Den typiske kunde er ofte en privat bygherre/entreprenør, som ønsker sig noget helt særligt i by eller skov. En offentlig instans, som skal have foretaget en energioptimerende renovering - eller en bydel som skal have designet et energirigtigt koncept.

Børnehaven akebakken

Børnehaven Akebakken i Norge har lagt vægt på design og æstetik. Det moderne entilationssystem skifter luft i børnehaven 5 gange i timen.

Svane vinterbad

Svane vinterbad klubhus er udført som færdige CLT elementer med vinduer, udvendig beklædning og en byggetid på bare 3 måneder.

Bæredygtigt CLT byggeri med Miami Ark Arkitekter

Projekt Immeln

Bæredygtige træhuse, drysset med sparsom hånd mellem træerne i det kuperede terræn. Bæredygtig bebyggelse i moderne stil.