Svane vinterbad – København

Indviet den 23. januar 2010. Foreningen holder til på Svaneknoppen (Svanemøllehavnens nordmole) i København, hvor de har bygget eget badehus.

 

Svanemøllebugtens Vinterbadelaug fungerer uden offentlig støtte. Foreningen består af ca 2.800 medlemmer og optager nye medlemmer i den takt, andre medlemmer melder sig ud.

Bygningerne er udført som færdige elementer med vinduer, udvendig beklædning.

Byggetid 3 mdr.

NAVN

Svane vinterbad

TYPE

Badeklub

STED

Svaneknoppen, 2100 København Ø

ÅR

2014

STØRRELSE

300 m2

SAMARBEJDSPARTNERE

Miami Ark ApS

BYGHERRE

Svantemøllebugtens Vinterbadelaugh

Hages Badehotel Miami Ark 1

Eneste formål er: “Vi bader i koldt vand”

se andre projekter fra miami ark

Den typiske kunde er ofte en privat bygherre/entreprenør, som ønsker sig noget helt særligt i by eller skov. En offentlig instans, som skal have foretaget en energioptimerende renovering - eller en bydel som skal have designet et energirigtigt koncept.

Hages Badehotel

Se hvordan de bæredygtige huse af høj og energivenlig standard blev bygget på pæle uden at skulle dræne og afvande det store vådområde ved hotellet.

Go Hotel CITY

Vi formåede at konvertere den eksisterende bygning til et hotel på kun 10 måneder. Det kræver effektiv planlægning og udførelse, samt ikke mindst gode samarbejdspartnere.

Bæredygtigt CLT byggeri med Miami Ark Arkitekter

Enfamiliehus i Farum

Nybygget smukt enfamiliehus i Farum – tegnet af arkitekt Klaus Lange, byggeriet er opført i CLT elementer fra Woodbeton produceret i Italien.