skip to Main Content

Hages Badehotel - Rødbyhavn

Det er helt unikt, at man laver et porjekt på pæle, som overhovedet ikke påvirker naturen. Hvis man ønsker det, kan man om 100 år fjerne husene, og så vil de slet ikke have sat deres spor

I dag består området af vekslende skov, remiser, enge og smukke områder med søer mod syd og øst

Det giver en helt unik plet på verdenskortet, hvor artsrigdommen af planter, padder, vadefugle og dyr er særdeles rig. Mange trækfugle benytter dette paradis som rasteplads, mens endnu flere arter holder til året rundt og yngler her.

Selve udstykningen vil blive tilpasset naturen i området samt konjunkturerne i landskabet.

Hver bolig bliver placeret med udsigt til betagende natur og dyreliv, hvor et lille Venedig af små søer, broer og stier bugter sig igennem det nye landskab.

Boligerne, som kommer til at pryde området, bliver udviklet med miljøet in mente, da de bæredygtige huse skal opføres i materialer af høj og energivenlig standard.

Navn

Hages Badehotel

Type

Hotel

Sted

Rødbyhavn – Hagesvej

År

2021

Størrelse

142 værelser +  Reception

Samarbejdspartnere

Miami Ark ApS

Landskabs arkitekter

BOGL København

Bygherre

Hages Badehotel A/S

Byggeplan Hages Badehotel

Ved at bygge på pæle undgår man blandt andet at skulle dræne og afvande det store vådområde ved hotellet.

Komplekset består af 72 mindre, lave bygninger, der er forbundet med en sti, som ligeledes er bygget på pæle. Dertil kommer en bygning med reception, lounge, restaurant og bar.

Dronefoto fra området

Hovedbygning og reception

HUSTYPE 1

HUSTYPE 2

Visionen er at skabe et fristed og paradis for livsnydere. Området byder nemlig på endeløse muligheder inden for jagt, havfiskeri havkajakroning, cykling, spadsereture og meget and

"Hotellet bliver bygget på pæle, således at hele byggeriet ikke bliver funderet i terrænet og vil påvirke den natur, hotellet bliver placeret i. Beskyttelse af naturen i forbindelse med projektet er en vigtig del af hotellets dna."

Back To Top